Majlis Pelancaran Pasar Tani Pra Ramadhan 2015

YB Datuk Hassan ketika membuat pemberian kurma kepada pengunjung Pasar Tani Jasin


Pada 17 Jun 2015 lalu, saya telah menghadiri majlis yang diadakan di Pasar Tani Jasin untuk membuat liputan sempena Majlis Pelancaran Pasar Tani Khas Pra Ramadhan 2015M/1436H, Peringkat Negeri Melaka.

Ia disempurnakan oleh YB Datuk Hassan Bin Abdul Rahman, selaku Exco Pertanian dan Pembangunan Usahawan Negeri Melaka. Antara VIP yang turut hadir dalam majlis ini ialah YB Datuk Hj.Ghazale Bin Muhamad iaitu sebagai ADUN N25 - DUN Rim, Pengerusi Pasar Tani Kebangsaan dan Melaka iaitu Jamaluddin Bin Muhamad Arshad dan beberapa pegawai tertinggi FAMA Negeri Melaka.
 
 


 

 
Share this article :
Share on FB Tweet Share on G+ Digg Share

Ditulis Oleh : Ahmad Zaki Abdul Rahim ~ Admin Blog

Ahmad Zaki Anda sedang membaca artikel berjudul Majlis Pelancaran Pasar Tani Pra Ramadhan 2015 yang ditulis oleh Melaka Blogger Segala yang berkaitan di dalam :Perasmian Pasar Tani Pra Ramadhan 2015 di Jasin, Melaka diperbolehkan menyalin artikel ini untuk tujuan kebaikan sahaja.

Jika anda menyukai artikel di blog ini, silakan melanggan melalui emel dan anda akan mendapat kiriman artikel setiap kali ada artikel yang terbit di Melaka Blogger

0 Komen:

Catat Ulasan

Iklan Usahawan Melaka

ads ads ads
Back to top